HEMINREDNING MED HISTORIA OCH PERSONLIGHET

Vårt koncept är enkelt, vi vill erbjuda unik och handgjord inredning från hela världen. Vår heminredning är rustik, färgstark, handgjord och varje föremål har en egen historia och personlighet. Här hittar du inredning som passar de flesta stilar, marockanskt, etniskt, maskulint eller lantligt. Beställ hållbar heminredning online eller kom förbi vår butik i Luleå och diskutera inredning över en kopp kaffe.

EN SALIG BLANDNING

Hos oss kan du hitta en salig blandning av heminredning som du inte hittar någon annan stans. Vi reser regelbundet till Asien för inspiration och inköp av inredning. Möbler, tyger, mattor och andra produkter kommer ofta från olika gårdar runt omkring i Indien. Alla våra inköp forslas hem i en container och oftast är det bara ett exemplar av varje produkt. Resultatet blir unik heminredning som ingen annan har och som passar perfekt som present till nära, kära eller till ditt eget hem. Här kan du hitta ett handtryckt quiltat överkast från Jaipur, ett vackert skåp från Rajasthan, ett rustikt bord i återvunnet trä eller ett förstoringsglas i buffelhorn. 

SPECIALIMPORT – FÖR DIG SOM ÄR PÅ JAKT EFTER NÅGOT SPECIELLT

Vid våra resor till Indien har vi ofta med oss listor med specifika önskemål från våra kunder. När vi hittar något som motsvarar önskemålen skickar vi bilder och sedan ett SMS när varorna kommer in.

Har du frågor kring våra produkter eller har du ett specifikt önskemål? Ta gärna kontakt med oss på info@meladecor.se eller ring oss på 073-828 48 69.

CHARLOTTE antik himmelssäng
Unik handgjord säng i teak, tillverkad i Calcutta cirka 1840.
28 800:-48 000:-
COLONIAL handtryckt quiltat överkast Vallmo/Beige
Quiltat överkast i handtryckt bomullstyg från anrika Jaipur.
2 450:-
PEACOCK keramikfat på fot
Keramikfat på fot i stormgrå/lila ton
329:-
FRENCH dessertskål
Skål i franskt glas
DAMCHIYA vintage brudkista skåp
Fantastiskt vackert och unikt skåp som ursprungligen var en bröllopskista i Rajasthan i Indien.
17 550:-
TROPICAL kudde lila
Kudde 45 x 45 cm i lila sammet med blom-motiv
299:-
VINTAGE plåtask Andrews Salt
Vintage plåtburk med texten
149:-
GRACE träfigur
Staty av anka i trä i sliten stil
299:-
Föregående12334