• Välkommen till MELA - Luleås nya inredningsbutik. Kika in på en kopp kaffe och titta runt bland våra spännande prylar. /Maria och Carina

  • Det är svårt att hitta vår butik som ligger gömd på Storhedens sydvästra hörn, i samma hus som Voltarenan. Vi har försökt skylta längs vägen, men titta gärna på kartan en extra gång innan ni kommer. Vissa vägar kan vara enklare att ta beroende på vilket håll man kommer ifrån.

  • Hos vår äventyrare Dr Jones kan man hitta skatter från hela världen: masker, statyer, äkta mattor, möbler, spännande koffertar, trattgrammofoner…vi tror att han som bor här har en hel de l spännande historier att berätta om sina resor jorden runt!

  • I vårt romantiska rum bor Charlotte. I sin antika säng sover hon som en prinsessa, omgiven av föremål som är smakfulla och noga utvalda: handtryckta kviltade överkast samsas med Art-Deco inspirerade krokodilskinnsbyråer och en stor handsnidad häst i pastellfärger.

  • I MELAs modernaste rum tror vi att ett ungt par som älskar att umgås med vänner håller hus. I deras "New York-loft" har de inrett med ett matbord i plåt med nitar, deras bokhylla ser ut som en rostig lagervagn och de har ett flertal läckra småbord och platser att slå sig ned för att spela gitarr eller bara hänga med kompisarna. Hit vill man bli bjuden på fest!

  • På MELA på Murbruksvägen 20 på Storheden har vi en uppsjö möbler och inredningsprylar för alla smaker. Vi brukar säga att vi är "Inredning för individualister" och vi kan lova att allt hos oss är ELJEST! :-)

 
Välkommen in! 
 
MELA på Storheden i Luleå har öppet alla dagar i veckan:

Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-17
Söndag 12-16
 
Butikens adress är: Murbruksvägen 20, 973 45 Luleå
 
OBS! Det är INTE lätt att hitta oss men vi lovar att det är värt det och bjuder gärna på en kopp kaffe med något gott till. Vi är i samma hus som Voltarenan, i Storhedens sydvästra hörn där Karlsviksvägen möter Storsandsvägen.
 

 
 
 
HORSE ljusstake
Ljusstake för ett ljus i tung och stadig modell av en arbetshäst.
249:-
UGGLA staty
Uggla på fot
UGGLOR bokstöd
Set om två söta bokstöd med två ugglor, även fina att ha framåtvända som dekoration.
249:-
HARBOUR ljuslykta, créme
Ljuslykta i keramik med handtag i metall
199:-
WICKER stor korg
Rejält tilltagen korg i vävt naturmaterial
499:-
WOODY ljuslykta med hjärta
Ljuslykta med hjärformat hål fram och bak, glashållare inuti och dekorativt handtag.
249:-
BREADBOX plåtlåda
Brödlåda i vitmålad plåt i vintage-stil
899:-
DOWNTOWN korg på hjul
Metallkorg i svart på mjuka hjul, påminner om barndomens tvättstuga!
2 495:-
Föregående12336